gewoongeprint.nl mediapartner NK Veldrijden 2019 !

Vrijdag 12 oktober heeft de 1e persconferentie plaatsgevonden van het NK Veldrijden 2019.

gewoongeprint.nl is tijdens deze avond gepresenteerd als mediapartner van dit mooie wielersport event dat 12/13 januari plaats zal vinden in Huijbergen!

gewoongeprint.nl, handelsnaam van VANPARADIJS Marketing & Communicatie uit Etten-Leur, is een totaalaanbieder in communicatie-uitingen ;
van briefpapier, flyers, spandoeken, keycords, billboards tot complete reclame campagnes.

Als partner zal gewoongeprint zowel de organisatie van het NK alsook de sponsors ondersteunen op het gebied van marketing & communicatie.

Voor de organisatie van het NK :

gewoongeprint.nl ondersteunt de organisatie met alle marketing & communicatie rondom het event ; sponsorbrochures, flyers, video-promotie, persconferentie, bewegwijzeringsborden, promo-materialen etc.

Ook het officiële event logo is ontworpen door gewoongeprint.nl

 

Voor de organisatie :

gewoongeprint.nl ondersteunt de organisatie met alle communicatie rondom het event ; ontwerp van het officiële event-logo, sponsorbrochures, flyers, video-promotie, persconferentie, bewegwijzeringsborden, promo-materialen etc.

Voor sponsoren :

“Hoe haal je het maximale uit je sponsorpakket en hoe val je op tijdens het event ? “

Dat is vooral de uitdaging waarmee gewoongeprint.nl de sponsoren van het NK zal ondersteunen en biedt hierin maatwerk promo-materialen zoals spandoeken, vlaggen en diverse promomaterialen.

De samenwerking tussen gewoongeprint, de organisatie én de sponsoren is een uniek sponsorconcept wat voordelen biedt voor alle partijen.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *