• BUITENGEWOON OPVALLEN

    Een billboard campagne kun je niet missen !

Als lokale ondernemer groots opvallen ? Dát doe je met een billboard reclamecampagne van printwerck !

Jouw reclame boodschap is al voor € 5,99 per dag* (per poster) in beeld bij veel mensen. Daarbij is alles geregeld ; creatief idee, grafisch ontwerp, productie en plaatsing.
Deze niet te missen reclameborden hangen op prominente posities langs belangrijke in– en uitvalswegen.

* Op basis van weektarief voor 10 dubbelzijdige borden, dus 20 posters.


Adverteren op billboards is mogelijk in geheel Nederland. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u kiezen uit een serie van 5, 10 of 20 borden welke in serie zijn ingedeeld. Het aantal posters is op deze manier dus zelf te kiezen.

Feit 01.    Een niet te missen reclameboodschap

Billboard reclames langs de weg bereiken een grote doelgroep. Ze staan op strategische punten langs inkomende, doorgaande en uitgaande wegen. Een bijkomend voordeel is dat veel mensen dezelfde route vaker afleggen. En door de dubbelzijdige billboards worden ze gezien op de heen- én terugweg.  Hierdoor komen zij vaker in contact met uw advertentie, dit vergroot de kans dat uw boodschap in hun gedachten blijft en leidt tot actie.

Feit 02.    Volledige aandacht op alleen úw boodschap

Op een billboard staat maar één advertentie afgebeeld. De advertentie is dus niet omringd door andere teksten of concurrerende advertenties, zoals bijvoorbeeld wel het geval is wanneer u binnen Google adverteert of in een krant. Wanneer passanten uw billboard zien is alle aandacht voor uw boodschap.

Feit 03.    Een billboard reclame wordt niet als storend ervaren

Een goede advertentie op een billboard wordt door passanten niet als storend ervaren, iets wat bij online advertenties vrijwel altijd het geval is. Sterker nog, de juiste reclameboodschap geeft juist een positief, goed gevoel bij passanten. Uiteraard is het wel zaak om een treffende boodschap op uw billboardreclame te plaatsen.

Kortom, een billboard reclamecampagne is erg effectief én betaalbaar.

Ja, ik wil meer weten over A0 billboard reclame

#printwerk #buitenreclame #gewoongeprint