XXL-project : NK Veldrijden 2019

Zo …Bijna klaar met XXL-project “NK Veldrijden 2019” !

gewoongeprint is als official mediapartner verantwoordelijk voor alle communicatie rondom dit nationale sportevenement, van idee, concept tot product. Niet alleen voor de organisatie zelf, maar óók voor sponsors had gewoongeprint een all-in service concept om maximale exposure te hebben tijdens het NK.

Begonnen in 2017
Een flinke, uitdagende opdracht die is begonnen in 2017 toen gewoongeprint.nl betrokken werd bij dit project en de KNWU de officiële toewijzing aan Huijbergen bekend maakte.

De eerste stap was het ontwerpen van het officiële event logo en aansluitend promotiematerialen om de eerste potentiële sponsors te benaderen.

 

 

 

Vanaf halverwege 2018 lag de nadruk vooral op de communicatie richting bezoekers van het sportevenement met flyers, posters, aankondigingsborden en social media campagnes. In de laatste fase lag de focus met name op organisatorisch vlak ; bewegwijzeringsborden voor het verkeer, persmappen en natuurlijk ontwerp & productie van het podium, start/finish aanduiding en de achtergrond voor TV-interviews voor NOS Sport. En natuurlijk de promotiematerialen voor sponsors zoals bijvoorbeeld > 150 meter spandoeken.

   

Mooiste parcours van Europa
Nog drie weken en de strijd om het Nederlands Kampioenschap Veldrijden én daarmee de prestigieuze rood-wit-blauwe Nederlandse kampioenstrui kan beginnen op het spectaculaire parcours in het Noord-Brabantse Huijbergen. Vanwege het hoogteverschil en afwisselende karakter wordt dit door velen zelfs beschouwd als het mooiste parcours van Europa. Ook de spectaculaire ‘chicken-run’ is opgenomen in het parcours.

Gratis toegang
In tegenstelling tot veel andere topcrossen, hoeft men bij het NK veldrijden 2019 als bezoeker géén tickets te kopen: de toegang is geheel gratis op 12 én 13 januari 2019.

TV uitzending
De cameraploeg van NOS Sport is aanwezig in Huijbergen en zal ’s avonds een uitgebreide samenvatting uitzenden bij NOS Studio Sport.

Wereldtoppers aan de start
De deelnemers aan het NK zijn tegelijkertijd ook de wereldtoppers van het moment ; er zijn ontelbaar veel favorieten zoals Mathieu van der Poel, David van der Poel, Lars van der Haar, Corné van Kessel en Joris Nieuwenhuis. Ex-wereldkampioen Lars Boom maakt (tijdelijk) zijn rentree in het veldrijden en staat óók aan de start in Huijbergen. Ook bij de dames staat de wereldtop aan de start. Spektakel gegarandeerd dus.

 

Het is dus absoluut de moeite waard om zondag 13 januari naar Huijbergen te komen.
Actuele informatie en starttijden zijn te vinden op www.nkveldrijden2019.nl of via Facebook www.facebook.com/NKVeldrijden2019

#cycling  # sportmarketing # veldrijden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *