printwerck is sponsor finale KNWU Topcompetitie Veldrijden 2019-2020

    Zondag 19 januari 2020 vindt in Huijbergen de finale KNWU Topcompetitie Veldrijden plaats.

    Na een succesvolle samenwerking bij het NK Veldrijden 2019, heeft printwerck zich ook voor dit event verbonden als sponsor / mediapartner en zal alle marketing & communicatie voor dit event verzorgen.

    De KNWU (Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie) verkoos Huijbergen niet toevallig voor deze finale wedstrijd. Huijbergen heeft een schitterend en uitdagend parcours. Pittige klimmetjes met forse hoogteverschillen, een bosrijke omgeving, een zandduin…Het is er in Huijbergen allemaal gewoon in natuurlijke vorm aanwezig. En vergeet de spectaculaire ’chickenrun’ niet. Een kortere, maar gevaarlijke afsteekmogelijkheid in het parcours.  Je kunt hier als deelnemer kostbare seconden pakken, maar óók je wedstrijd verliezen…

    Een ander belangrijk punt is de organisatie. Dát is bij Wielercomité Huijbergen in ieder geval in vertrouwde handen met een historie die terug gaat tot 1951 ! WCH heeft inmiddels een ruime ervaring met grote sportevents waaronder 2x een Europees Kampioenschap Veldrijden en maar liefst 5x een Nederlands Kampioenschap Veldrijden.

    Kijk voor actuele informatie over dit event op wchuijbergen.nl