Buitenreclame op een billboard is niet alleen mogelijk voor grote landelijke ondernemingen. De kosten zijn interessanter dan de meesten denken en daardoor ook gewoon mogelijk voor lokale, kleine bedrijven.

De voordelen van billboard buitenreclame ?

Een niet te missen reclameboodschap

Billboard reclames langs de weg bereiken een grote doelgroep. Ze staan op strategische punten langs inkomende, doorgaande en uitgaande wegen. Een bijkomend voordeel is dat veel mensen dezelfde route vaker afleggen. En door de dubbelzijdige billboards worden ze gezien op de heen- én terugweg.  Hierdoor komen zij vaker in contact met uw advertentie, dit vergroot de kans dat uw boodschap in hun gedachten blijft en leidt tot actie.

Volledige aandacht op alleen úw boodschap

Op een billboard staat maar één advertentie afgebeeld. De advertentie is dus niet omringd door andere teksten of concurrerende advertenties, zoals bijvoorbeeld wel het geval is wanneer u binnen Google adverteert of in een krant. Wanneer passanten uw billboard zien is alle aandacht voor uw boodschap.

Een billboard reclame wordt niet als storend ervaren

Een goede advertentie op een billboard wordt door passanten niet als storend ervaren, iets wat bij online advertenties vrijwel altijd het geval is. Sterker nog, de juiste reclameboodschap geeft juist een positief, goed gevoel bij passanten. Uiteraard is het wel zaak om een treffende boodschap op uw billboardreclame te plaatsen.

Ook de kracht van buitenreclame ervaren ?
printwerck regelt het ; van idee, ontwerp tot plaatsing.

Ja, ik wil ook de kracht van buitenreclame ervaren.