Een handige gymtas met reclame ?

Een polyester gymtas is een duurzaam product en daarom populair bij scholen, kinderopvang, beurzen, evenementen en open dagen. Leverbaar in 11 verschillende kleuren en te voorzien van bedrukking. Bestelbaar vanaf 25 stuks.

Afmetingen & materiaal

Polyester gymtassen van printwerck zijn uitgevoerd in lichtgewicht 190 g/m² polyester. Ze hebben een afmeting van 36 x 40 cm en een inhoud van 10 liter. De rugtassen zijn voorzien van een trekkoord, waarmee hij gemakkelijk open en dicht te doen is. Het trekkoord is tevens de band om de tas op de rug te bevestigen.  

11 verschillende kleuren

printwerck heeft polyester gymtassen in maar liefst 11 kleuren.

Bedrukking 

De polyester gymtassen worden voorzien van bedrukking in één kleur. De bedrukbare afmeting is 24 x 24 cm. Ruimte genoeg om jouw logo mooi onder de aandacht te brengen dus.

Liever meerdere kleuren ? Informeer dan even naar onze katoenen gymtassen. Deze zijn te voorzien van bedrukking tot 4 (PMS) kleuren.

Prijzen

Polyester gymtassen met bedrukking is maatwerk ivm uitvoering en aantallen.
Om toch alvast een indicatie qua prijs te hebben hebben we hier een prijsvoorbeeld ;

afname 500 stuks            € 1,97 per stuk
afname 1.000 stuks         € 1,77 per stuk
afname 2.500 stuks         € 1,51 per stuk
afname 5.000 stuks         € 1,32 per stuk

Alle prijzen zijn helemaal compleet ; ontwerp, grafische afwerking, digitale proefdruk, eventuele correcties, productie en bezorging. Prijzen zijn exclusief btw.

Ja, ik wil meer weten over polyester gymtassen met bedrukking

#printwerck #gymtassen