• Buitengewoon opvallen

    Een billboard campagne kun je niet missen !

Buitengewoon opvallen met een A0 billboard reclame

Wat zijn de 4 voordelen van adverteren op een billboard ?

1.  Een niet te missen reclameboodschap

Billboard reclames langs de weg bereiken een grote doelgroep, dat staat vast. Ze staan op strategische punten langs inkomende, doorgaande en uitgaande wegen.
Een bijkomend voordeel is dat veel mensen dezelfde route vaker afleggen. En door de dubbelzijdige billboards worden ze gezien op de heen- én terugweg.  Hierdoor komen zij vaker in contact met uw advertentie, dit vergroot de kans dat uw boodschap in hun gedachten blijft en leidt tot actie.

Daarnaast, in tegenstelling tot advertenties op televisie, in magazine en op internet, kunnen mensen niet wegzappen, doorbladeren, of simpelweg niet klikken.

2.  Volledige aandacht op alleen úw boodschap

Op een billboard staat maar één advertentie afgebeeld. De advertentie is dus niet omringd door andere teksten of concurrerende advertenties, zoals bijvoorbeeld wel het geval is wanneer u binnen Google adverteert. Wanneer passanten uw billboard zien is alle aandacht voor uw boodschap.

3.  Een billboard reclame wordt niet als storend ervaren

Een goede advertentie op een billboard wordt door passanten niet als storend ervaren, iets wat bij online advertenties vrijwel altijd het geval is.
Sterker nog, de juiste reclameboodschap geeft juist een positief, goed gevoel bij passanten. Uiteraard is het wel zaak om een treffende boodschap op uw billboardreclame te plaatsen. Uiteraard helpt gewoongeprint u daarbij gewoon even.

4.  Ook gewoon betaalbaar voor de kleine ondernemer

Adverteren op een billboard reclame is duur en daardoor alleen mogelijk voor grote bedrijven..
Dat wordt nogal eens gedacht. Adverteren via een billboardreclame is echter betaalbaarder dan u denkt. Ook voor kleine regionale ondernemers !

Ook opvallen ?
Neem even contact op voor een offerte en gratis concept idee voor uw campagne.

#printwerk #buitenreclame #gewoongeprint